Evenement: De Boombouw Wintermarathon

feb
28

De Boombouw is de trotse hoofdsponsor van De Boombouw Wintermarathon, een hele bekende 3 sterren mountainbikemarathon.

Klik voor alle informatie op deze link: De Boombouw Wintermarathon.

 

De Boombouw heeft zich voor 3 jaar als hoofdsponsor van de Wintermarathon van Cycling Lemelerveld verbonden. Eigenaar John van Kampen voelt zich sterk verbonden met de fietsclub uit Lemelerveld, waar hij al jaren actief lid van is. Ook is hij al enkele jaren heel actief als vrijwilliger bij het evenement. Zo zorgt hij voor het uitzetten en beveiligen van een gedeelte van het parcours.

Volgende maand is het weer zover: de elfde editie van De Boombouw Wintemarathon. De wintermarathon, die op Zondag 28 februari 2016 zal worden verreden, wordt georganiseerd door Wielerclub Cycling Lemelerveld.
Het is inmiddels de elfde keer dat deze unieke 3-sterren mountainbiketocht onder de vlag van de NTFU zal worden georganiseerd. Ook deze editie streeft de organisatie naar een nog betere en mooiere tocht van een nog hoger niveau. Dit om de vele honderden deelnemers te kunnen laten genieten van een unieke mountainbiketocht door al even unieke natuurgebieden.
De Boombouw Wintermarathon voert de deelnemers door het schitterende Sallandse rivieren- en heuvellandschap van Regge en Vecht, Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug.
Deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: 55, 75 en 100+ kilometer. De routes gaan voor 95% over onverharde paden die ruimschoots aanwezig zijn in de groene omgeving van de gemeentes Ommen, Hellendoorn en Nijverdal.