Wedstrijdmateriaal TimberSports

De Boombouw verzorgd uit liefhebberij de levering van Timbersportsmaterialen. Hieronder vallen o.a. wedstrijdbijlen, trainingsbijlen, bijlstelen, singlebuck zagen, beenbescherming, jigger shoes, dunlopp volleys en nog veel meer.

De wedstrijdbijlen komen uit Nieuw Zeeland en worden bij Tuatahi speciaal op bestelling gemaakt. Alle wereldtoppers hakken met dit merk bijl.

Er zijn verschillende slijpvormen, die ieder weer voor een ander houtsoort en houtconditie geschikt zijn. De slijphoek varieert van 14 graden tot 17 graden, al naar gelang het gebruiksdoel en de houtsoort. De meest gebruikte slijpvorm bij ons is een chisel 5/8.

Hieronder kunt u een overzicht vinden van bijlen die wij op voorraad hebben, nieuw en gebruikt. De prijs en het gewicht van de nieuwe bijlen zijn zonder steel, de gebruikte zijn geprijsd met steel, inruil mogelijk. Voor een steel moet u een gewicht van 500-600 gr bij de bijl optellen en de prijs van een steel varieert van € 44,- tot € 60,-. (Oxenkopf of Tuatahi) inclusief aanzetten.

Heeft u een vraag of wilt u een bijzondere specificatie neem dan contact met ons op.

Wedstrijdbijlen

Handvijlapparaat voor wedstrijdbijlen

Wedstrijdbijl: Wedstrijd
Breedte: 1mm
Lengte: 1mm
Gewicht: 1kg
Slijpvorm:
Unieknummer: 111
Nieuw/gebruikt: Nieuw
Bijzonderheden: Origineel Tuatahi met beschijving

€ 162,-

Meer info

Vorige